Workshop : Detection of Pathogens by RT-PCR

Presented by Dr. Boris Oberheitmann, Q-Bioanalytic GmbH, Bremerhaven, Germany

May 24, 2016

Room 200B, FST, Cam Tu Building, Nong Lam University Ho Chi Minh City.

 

Collaboration is designed to foster a friendly relationship through mutual cooperation in teaching and research activities between Q-Bioanalytic GmbH (Bremerhaven, Germany) and Faculty of Food Science and Technology, Nong Lam University (Ho Chi Minh City, Vietnam) within the project “Introducing rapid molecular methods of food testing for food industry and governmental laboratories in Vietnam”, co-financed by the German Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ).

 

Q-Bioanalytic and the Faculty of Food Science and Technology and the Department of Food Microbiology have reached agreement on cooperation in conducting workshops on rapid molecular methods of food testing for food industry and governmental laboratories in the field of food microbiology, testing for genetically modified organisms (GMO) and food allergens.

 

Số lần xem trang : :638
Nhập ngày : 25-05-2016
Điều chỉnh lần cuối :25-05-2016

Hội thảo về chương trình tiến CNTP

Seminar Phenolic compounds in Food (10-10-2016)

Workshop: Human-Centred Education(26-05-2016)

Tài liệu Hội nhập quốc tế sâu rộng và tham gia cộng đồng kinh tế ASEAN(09-01-2016)

Hội thảo Chuyên đề Công nghệ Thực phẩm 2015(22-12-2015)

Seminar: Processing, Nutrition and Health of Cold-Pressed Rice Bran Oil(11-11-2014)

Chương trình đối thoại với ban quản lý chương trình tiên tiến trường năm 2014(25-09-2014)

Giao lưu với tân sinh viên Khoa Công nghệ Thực phẩm năm 2014(15-09-2014)

Hội thảo giới thiệu chương trình tiên tiến ngành Công nghệ Thực phẩm năm 2014(22-08-2014)

LỄ TRAO BẰNG TỐT NGHIỆP KHÓA 2009 (Khóa 2) CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN (25-06-2014)

Seminar: Food safety in seafood products(13-12-2013)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU TUYỂN SINH CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM NĂM 2013 LẦN 2(29-08-2013)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU TUYỂN SINH CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM NĂM 2013 LẦN 1 (22-08-2013)

Seminar: "The Use of Information and Computer Technology in a Large; Introductory Biology Course at the University of California, Davis"(30-08-2012)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM NĂM 2012 LẦN 1(28-08-2012)

Seminar An Overview of the Design of Experiments (DOE) and Response Surface Methodology (RSM) (25-04-2012)

HỘI THẢO LẦN 2 NĂM 2011 GIỚI THIỆU NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN (13-09-2011)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NĂM 2011(20-08-2011)

Hình ảnh hội thảo 'Công nghiệp hóa lên men hạt ca cao'(26-03-2011)

Hội thảo (02-03-2011)

SEMINAR (28-02-2011)

SEMINAR “ The secrets behind the quality and taste of Belgian chocolates “ (12 November 2010)(01-11-2010)

Trân trọng kính mời Quý phụ huynh, thí sinh và tân sinh viên trường Đại học Nông Lâm TP.HCM đến tham dự Hội thảo giới thiệu tuyển sinh khóa 6 chương trình tiên tiến ngành Công nghệ thực phẩm vào l(29-08-2013)

Trang liên kết