http://www.afc2017vn.com/

Thời gian 14-17/11/2017 tại Sheraton Saigon Hotel & Towers

Conference Topics


Food Science (Food Chemistry, Food Biochemistry Food Physics, Food Microbiology and Food Analysis)

Food Technology (Food Processing, Food Biotechnology, Food Packaging)

Food Storage and Preservation (Postharvest handling, Minimally Processed Fruits, Food Contamination, Freezing and Drying of Foods and Crops)

Nutrition, Health and Wellness (Food quality, Food Ingredients, Nutrient Bioavailability, Functions of Food, Halal Food)

Food Engineering and Automation (Engineering Properties of Foods, Packaging Design, Process Monitoring, Methodological and instrumental developments, design and operation of food processes, plant and equipment)

Food Product Development andInnovation (Food Marketing and Management, Food Sensory, Food Consumer Trend, Gastronomy, Traditional development of Functional Foods)

Food and Economy (Food Laws, Food Security, Regulations and Policies, Food Safety and Policies, Food Service and Entrepreneurship, Multilateral Agreements)

Education and Training

Số lần xem trang: 8697
Điều chỉnh lần cuối: 02-12-2017

Thông tin cập nhật

Tập huấn sử dụng phần mềm Xây dựng thực đơn cân bằng dinh dưỡng (09-07-2020)

Tuyển dụng của Công ty cổ phần chăn nuôi C.P. Việt Nam (12-06-2020)

Tư vấn tuyển sinh 2020 (03-05-2020)

Hội thảo Chuyên đề Công nghệ Thực phẩm - Năm học 2019-2020 (09-01-2020)

Doanh nghiệp với sinh viên (30-11-2019)

Họp mặt truyền thống khoa lần thứ 23_ngày 20/11/2019 (05-11-2019)

Chương trình trao đổi sinh viên trong 8 tuần tại trường đại học Tokyo (04-11-2019)

IDEAS Scholarship Programme 2020-2021 (15-10-2019)

SV-STARTUP 2019 “Sản phẩm cao cấp từ hoa thanh long” (06-10-2019)

Thời khóa biểu HK1/1920 (06-09-2019)

Xem thêm ...
Chào bạn !
X

Xin mời bạn đặt câu hỏi !

Họ tên
 
Email /Fb/Điện thoại:

Nội dung:

Số xác nhận : một ba ba sáu ba

Xem trả lời của bạn !