The Use of Information and Computer Technology in a Large

Introductory Biology Course at the University of California, Davis

Speaker: Tom Goliber, from Department of Plant Biology; University of California, Davis

Time: 13g30 - 15g00, 31 August 2012

Place: Room 200B, Cam Tu Building, Nong Lam University

 
The University of California at Davis has a 3-course introductory biology series and each course enrolls up to 1000 students each Quarter.  Two of the courses - BIS 2B and BIS 2C - each have a laboratory component and offer between 30 and 36 laboratory sections (24 students each) in addition to lectures. This talk will be a demonstration and discussion of some of the technologies we are using in these two large laboratory courses in order to better educate the students, increase efficiency, and maintain quality and consistency across all laboratory sections. 

During the talk we will log in to and interact with the class website ("Smartsite") to demonstrate this, and the technologies to be discussed will include:

 - "Clickers" (wireless transmitters that allow real-time polling and quizzes of students during lectures)

- Online laboratory assignments

- Lecture podcasting

- Online posting of class resources including study guides, exam and laboratory keys, and other audio resources

- Chat room

- Online recording and dissemination of grades

 

Số lần xem trang : :3769
Nhập ngày : 30-08-2012
Điều chỉnh lần cuối :

Hội thảo về chương trình tiến CNTP

Seminar Phenolic compounds in Food (10-10-2016)

Workshop: Human-Centred Education(26-05-2016)

Workshop : Detection of Pathogens by RT-PCR (25-05-2016)

Tài liệu Hội nhập quốc tế sâu rộng và tham gia cộng đồng kinh tế ASEAN(09-01-2016)

Hội thảo Chuyên đề Công nghệ Thực phẩm 2015(22-12-2015)

Seminar: Processing, Nutrition and Health of Cold-Pressed Rice Bran Oil(11-11-2014)

Chương trình đối thoại với ban quản lý chương trình tiên tiến trường năm 2014(25-09-2014)

Giao lưu với tân sinh viên Khoa Công nghệ Thực phẩm năm 2014(15-09-2014)

Hội thảo giới thiệu chương trình tiên tiến ngành Công nghệ Thực phẩm năm 2014(22-08-2014)

LỄ TRAO BẰNG TỐT NGHIỆP KHÓA 2009 (Khóa 2) CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN (25-06-2014)

Seminar: Food safety in seafood products(13-12-2013)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU TUYỂN SINH CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM NĂM 2013 LẦN 2(29-08-2013)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU TUYỂN SINH CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM NĂM 2013 LẦN 1 (22-08-2013)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM NĂM 2012 LẦN 1(28-08-2012)

Seminar An Overview of the Design of Experiments (DOE) and Response Surface Methodology (RSM) (25-04-2012)

HỘI THẢO LẦN 2 NĂM 2011 GIỚI THIỆU NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN (13-09-2011)

HỘI THẢO GIỚI THIỆU NGÀNH CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM CHƯƠNG TRÌNH TIÊN TIẾN NĂM 2011(20-08-2011)

Hình ảnh hội thảo 'Công nghiệp hóa lên men hạt ca cao'(26-03-2011)

Hội thảo (02-03-2011)

SEMINAR (28-02-2011)

SEMINAR “ The secrets behind the quality and taste of Belgian chocolates “ (12 November 2010)(01-11-2010)

Trân trọng kính mời Quý phụ huynh, thí sinh và tân sinh viên trường Đại học Nông Lâm TP.HCM đến tham dự Hội thảo giới thiệu tuyển sinh khóa 6 chương trình tiên tiến ngành Công nghệ thực phẩm vào l(29-08-2013)

Trang liên kết

Chào bạn !
X

Xin mời bạn đặt câu hỏi !

Họ tên
 
Email /Fb/Điện thoại:

Nội dung:

Số xác nhận : hai một hai ba bốn